BejelentésTarka-barka szivárványok
Versek, mesék, verses mesék felnőtt fejjel!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

Verselő Antológia 2015 –2016

 


Szerzők:2015.

A. Túri Zsuzsa, Ambrus József, Bakos Bianka, Baranyec János, Bartók Andrásné Gyöngyvér, Bihary Zsoltné, Bukovinszky Mária, Dr. Szikszay Péter, Fazekas Margit (Szomorúfűz), Greta Green, Hegedűs Dorottya Johanna, Horányi György, Kis Krisztián Bálint, Kissháziné Vincze Julianna, Kiss Antal, Kissné Barabás Anita, Komáromi János, Kutasi Horváth Katalin, Lakatos Tibor, László Edit, Majoros-Jósvai Éva, Mészáros István, Mráz Erzsébet Irma, Pákovics Bernadett, Rácz Boglárka, Salánki Anikó, Soós Katalin, Sudár Imre, Szabó József, Szőkéné Kakucsi Erzsébet, Tóth János Janus, Tulok Teréz, Vas Ágota, Vasas Eszter, Vass Eszter, Vidákovics Csaba, Vilcsek Adrienne

 

 

Az antológia cím oldala.

 

 

 

A könyv a paksi Info-Szponzor Kft.

gondozása által jelent meg, amit

2015. december 14.-én kaptam meg.

 

Verselő Antológia 2015

 

Mint a gombóc...

 

Valamikor a rég volt gyermekkoromban sokat hallottam a tréfás mondást:gombóc be nyóc! Arra mondták mifelénk ezt, ha valami nagyon finom volt, és szinte nem lehetett betelni vele. Nos talán így vagyunk mi ezzel az antológiával is. Már nyolcadik éve jelenik meg a Verselő Antológia, és még mindig nem ,,sokalltunk be."

Először 2008-ban vehették a kezükbe a szerzők és az olvasók a kiadványt. A benne lévő sokféle alkotás indokolta az antológia (görög eredeti jelentése ,,virággyűjtemény") elnevezést. Az elsőt, sikerét tekintve szinte természetes módon, követte a második, és azóta minden évben összeáll egy-egy ilyen csokor. Ma már a versek, novellák mellett fotók, rajzok, festmények is találhatók a Verselő Antológia oldalain.

Nagy öröm számunkra, akik a kötetet összeállítjuk, hogy mindig(mint ahogy most is) vannak új alkotó k, akik először mutatják meg alkotásaikat az olvasóknak és vannak már jól ismert, visszatérő szerzők is. Ez nagyon jó érzés! A visszatérő szerzők már a ,,verselő család" tagjai és ismerősként, barátként üdvözöljük őket.Az újakat pedig nyitott lélekkel és ,,kitárt könyvlapokkal" várjuk. Sajnos, ahogy az előző években, most is szembesülnünk kellett azokkal a jelenségekkel is, amik azt mutatják, hogy a szerzők egy része nagyon nehéz anyagi helyzetben van. Kiadónk mindent megtesz, hogy a megjelenés anyagi terheit a lehető legalacsonyabban tartsuk, de így is gyakran kell találkoznunk, hogy egyes alkotók nem, vagy nem annyi oldalon tudnak megjelenni, ahányon szerettek volna és amennyit megérdemelnének.

Jó hallani, olvasni a kötetek postázása után kapott rengeteg pozitív visszajelzést, amelyek arról szólnak, hogy milyen örömet jelentett kiadványunk. Szerencsére mindig sikerült megfelelnünk a kötetek szerkesztésekor és kivitelezésekor is az önmagunkkal szemben támasztott magas minőségi elvárásoknak, amelyek értelmét a szerzők és az olvasók elégedettsége is bizonyítja.

Természetesen ez a kötet is olvasható lesz az interneten Net-Kötet formájában. Megtalálható a Verselő Antológia a legjelentősebb könyvtárakban és a Magyar Elektronikus Könyvtárban is.

Kívánom minden olvasónak hogy találjon a lapokon kedvére való ,,virágot, virágokat" amelyekből összeállíthatja kedvenc csokrát, amelyben gyönyörködni tud, és talán hasznára is lesz.

 

Szeretettel:Komáromi János és Juhász Krisztina.


 

2016. december 22-én érkezett meg hozzám öt példányban a paksi Verselő Antológia  újabb kiadványa.

 

Szerzők: 2016.

Ambrus József, Bajzikné Panni, Bakos Bianka, Balogh Bea, (Heaven), Bihary Zsoltné, Biró Jutka, Dr. Szikszay Péter, Fazekas  Margit, (Szomorufűz), Fazekas Réka, Fuchs Gábor, Kis Krisztián Bálint, Kisházyné Vincze Júlianna, Komáromi János, Kutasi Horváth Katalin, Lakatos Tibor, László Edit, Majoros-Jósvai Éva, Mária HS, MIHI, Mráz Erzsébet Irma, Nádassy József, Pákovics Bernadett, (elisabeth L.Blake), Szép Réka, Tóthné Telkes Csilla, Tulok Teréz, Varjú Zoltán, Vass Eszter, Vidákovics Csaba, Vilcsek Adrienne.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!