BejelentésTARKABARKA SZIVÁRVÁNYOK
Vers és mesevilág

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Gyerekeknek szóló interaktív honlap

 

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) gyerekeknek szóló interaktív honlapot indított – közölte a hatóság november 13-án kedden.

 

 

Az óvodás és alsó tagozatos gyerekeknek készült weboldalon (www.nfhokoskosar.hu) játékos megközelítéssel kívánják felhívni a figyelmet a legfontosabb fogyasztóvédelmi tudnivalókra. Közleményében az NFH hangsúlyozza: a Magyarország középtávú fogyasztóvédelmi politikájának megvalósítására irányuló, 2014-ig szóló feladatterv kiemeltként említi a tudatos fogyasztóvá válás segítését a gyerekek körében. A hatóság eddig is kiemelt feladatként kezelte a fiatalkorúak, gyermekkorúak tudatos fogyasztóvá válását, ennek érdekében előadásokkal, laboratóriumi nyílt napokkal és vetélkedőkkel igyekezett elősegíteni a fogyasztóvédelmi ismeretek széleskörű terjesztését – írja közleményében az NFH. 2012. november 13., kedd (MTI) Teréz Tulok Top Commenter • Batthyány Lajos Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskola

 

Tulok Teréz

 

ÖRDÖG

 

Öreg ördög

mindig dörmög

pedig nem is

oly vén ördög.

 

Néha addig

emlegetik,

míg egyszer

csak megjelenik.

 

Fekete mint

az éjszaka,

fején piroslik

két szarva.

 

A pokol az

ő hazája.

Újgazdag a

Cimborája!


2012. november 13.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!