BejelentésTarka-barka szivárványok
Versek, verses mesék felnőtt fejjel!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
 


Élő bolygónk

 

Átlépett egy lélektani határt a globális felmelegedés. Pont akkor, amikor már a 14. hónapja tűnik megállíthatatlannak a katasztrófális következményekkel járó folyamat.

 

Digitalizálás, Vizsgálat, Logo, Mutasd


 

Élő bolygónk a Föld

 

A Föld golyó hol élned kell,

lassan most már rettegned kell!

Pusztulunk együtt a Földdel,

ami lassan el is földel!

A hónapok ahogy múlnak,

az évszakok egybe folynak,

köztük nincsen átmenet,

szervezeted sínyli meg!

Felhalmozott, szétszórt szemét

sosem bántotta a szemét?

A forgószél elsodorja,

nincs ki összetakarítsa.

Anyag szerint válogasd szét!

Külön azt, ami el nem ég!

Az éghetőt is más kukába!

Holnapba nézz! Ne a mába!

 

 

Ezer szabó fürge ujja

ózon lyukat befoltozza!

Pet palack helyett üveget!

Új játszó teret! Füveset!

Minden kertbe bokrot, fát,

így díszítse otthonát!

Hogy épek legyünk, mit tegyünk?

Mindig csak bio-t együnk!

Génkezeltet ne vegyünk,

hogy rákosak ne legyünk!

Minden nap az étkezéskor

egy pohárka jó vörös bor!

Coca Cola gyilkos ital!

Minden apró csontot kimar!

 

 

A NASA mutatott egy ijesztő ábrát.

Megállíthatatlan a globális felmelegedés.


Cola helyett vizet igyál!

Az minden támadást kiáll!

Azért vívnak háborút,

nem lesz majd se csap, se kút!

Az emberek szomjan halnak,

kínjukban mennek a falnak,

Az édesvíz drága kincs!

Akkor lesz baj, ha már nincs!

Légfrissítők, dezodorok,

Jobbnál-jobb üde illatok

szállnak fent  a levegőben.

Jut a tüdődbe is bőven.

Beborít a szmog, a bűz.

A torkod ég, mint a tűz!

Sarkokon a jég elolvad,

Kezdődik egy újabb korszak.

 

 

 

 

 

 

Föld tengelye ha kibillen,

vagy elég, vagy megfagy minden!

Bokrok, erdő, friss levegő!

Ez lesz számodra a nyerő!

Járd az erdőt, mezőt, rétet!

Így őrzöd meg egészséged!

Ha ezt mind megfogadjuk,

a mértéket is betartjuk.

A  klíma csúcs ha célba ér,

a bolygónk is tovább él!

 

 

 

1. levél

 

Kedves Teréz!

 

Aláírásával Ön egy olyan világméretű akcióhoz csatlakozott, amelynek motorja a jó szándék, az együttműködés és a felelősség.

Csatlakozásával mindazok összefogását erősíti, akiknek hangja a decemberi párizsi klímacsúcson nyomatékot ad annak az elvárásnak, hogy a világ vezetői haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen.

A 24. órában vagyunk, ezért kell most felemelni a hangunkat!

Ha mi nem változtatunk, unokáinknak már nem lesz módjuk a beavatkozásra. A veszéllyel való szembenézés azonban vissza nem térő lehetőséget is tartogat számunkra. Lehetőséget arra, hogy közösen cselekedjünk, és gátat vessünk az üvegházhatású gázok kibocsátásának. De lehetőséget arra is, hogy olyan technológiákra alapozzuk a jövőnket, amelyek alkalmazásával elháríthatjuk az emberi civilizációt fenyegető klímakatasztrófát. Fontos tudnunk és másokban is tudatosítanunk, hogy nem a klímavédelem és a fejlődés között kell választanunk. A kettő csak együtt valósítható meg. A jól átgondolt fejlődés egyik eredménye a klímaváltozásból fakadó veszélyek elhárítása. Mindennek felismerése és megalapozása a párizsi klímacsúcs legfontosabb tétje. Ezért arra kérem: másokat is biztasson arra, hogy csatlakozzanak a világméretű összefogáshoz, és emeljék fel a hangjukat bolygónk védelmében!

 

Tisztelettel: Áder János

 

2015. május 7.

 

 

2.levél

Kedves Tulok Teréz!

 

Ismételten megköszönve klímavoksát, elsőként szeretném    tájékoztatni  arról, hogy az Ön által is támogatott világméretű  klímakezdeményezéshez immár 100 ezer honfitársunk    csatlakozott az  Élő Bolygónk honlap regisztrációs felületén.

Az alkalmat megragadva szeretném figyelmébe ajánlani kezdeményezésünk Facebook-oldalát (www.facebook.com/elobolygonk) is, ahol a klímaváltozással kapcsolatos megannyi aktualitásról és hírről értesülhet, valamint nyomon követheti azt is, hogy miképp gyarapszik felelős vállalatokkal, önkormányzatokkal, társadalmi szervezetekkel, rangos fesztiválokkal és közösségi kezdeményezésekkel a globális felmelegedés ellen hangjukat felemelők tábora.

Az elmúlt hónapok hazai és nemzetközi híreiben hangsúlyos helyen szerepeltek a klímaváltozással összefüggő, egyre szélsőségesebb időjárási jelenségek. Ám ennél is komolyabb figyelmeztetést jelent, hogy ami a hírekben szerepelt, azt a saját bőrünkön is megtapasztalhattuk. Az alig elviselhető hőhullámok és özönvízszerű esőzések váltakozása már most jelzi, merre sodródhat világunk az üvegházhatású gázok kibocsátásának hathatós nemzetközi korlátozása nélkül.

Az idén decemberben összeülő párizsi klímacsúcs fordulópontot jelenthet. Ezért is van sorsdöntő jelentősége annak, hogy a klímakonferencián ne csak a világ országainak vezetői fejthessék ki álláspontjukat, hanem azok megszólalása is nyomatékkal essen latba, akik személyes kiállásukkal szólítják fel őket a mielőbbi felelős cselekvésre. Államfőként fontos számomra, hogy minél több honfitársam véleményét képviseljem klímánk védelmében, különös tekintettel arra, hogy a legújabb kutatások szerint a globális felmelegedés negatív hatásai sokkal korábban és sokkal súlyosabb formában jelentkeznek az otthonunkat jelentő Kárpát-medencében, mint más európai térségekben.

 


A közös siker ezúttal is csak a személyes cselekvésből születhet meg. Abból, amelyre Ön is példát mutatott, amikor klímavoksával közös jövőnk oldalára állt. Jó hír, hogy már százezren vagyunk, akik Magyarországról ugyanazért a célért emeltük fel a hangunkat. Ez a közösen elért siker azonban most újabb lehetőséget is kínál mindannyiunknak. Azt a lehetőséget, hogy hangunk erejét megsokszorozzuk. Ezért arra kérem, maradjon továbbra is aktív résztvevője ennek a közös életünkre és jövőnkre nézve komoly téttel bíró akciónak. Ossza meg kezdeményezésünk hírét és együtt elért eredményeinket családtagjaival, barátaival, ismerőseivel, arra bátorítva őket, hogy – ha eddig még nem tették volna meg –  ők is tegyék le voksukat klímánk védelme mellett.
Erőnk megsokszorozásában az is sokat jelentene, ha a következő rövid üzenetet e-mailben vagy SMS formájában elküldené ismerőseinek: „Ha van fél perced a következő fél évszázadra, csatlakozz az első világméretű klímavédelmi akcióhoz a www.elobolygonk.hu honlapon.

Add tovább!

Bízom benne, hogy a klímavédelem ügye továbbra is számíthat az Ön támogatására, hiszen az ENSZ legújabb dokumentumai alapján a globális felmelegedés megfékezésével a jövő éhínségeinek, járványainak, háborúinak és népvándorlásainak állhatjuk útját. Egyúttal utat nyithatunk egy olyan fejlődésnek, amely biztosítja civilizációs és környezeti javaink megőrzését és fenntartható gyarapítását.

Ez közös cselekvésünk igazi tétje!

 

Megköszönve támogatását, nagyrabecsüléssel üdvözli:

 

Áder János köztársasági elnök

 

2015. szeptember 19.

 


 

3. levél

 

Kedves Tulok Teréz!

 

A világszerte történelmi jelentőségűnek tekintett párizsi klímacsúcs a hét elején kezdetét vette. A jelenleg is tartó nemzetközi tárgyalások eredménye december 11-én válik ismertté, így az érdemi megállapodást szorgalmazók még hét napig adhatják le klímavoksaikat. A dolgok jelenlegi állása alapján a dolog úgy fest, minden okunk meglehet arra, hogy bízzunk annak az ügynek a sikerében, amelynek előmozdításáért-közel kétszázezer honfitársunkkal együtt-Ön is felemelte a hangját. Kérem, amennyiben hogy ők is szívesen vennének részt egy valóban történelemformáló megállapodás aktív szorgalmazásában, ossza meg velük a klímaváltozásról szóló rövidfilmünk, az Élő Bolygónk honlap, és a Facebook oldalunk elérhetőségeit. Szíves figyelmébe ajánlom honlapunk nemrégiben frissült ,,személyes üzenet" című menüjét is, melyben immár mintegy harminc jeles személyiség, köztük közismert színészek, zenészek, sportolók, tudósok mondják el hitvallásukat környezetünk és éghajlatunk védelmével kapcsolatban. Eddigi cselekvő kiállását megköszönve tisztelettel üdvözli:

 

Áder János

 

Köztársasági elnök

 

2015. december 4.

 

 

Vízesés-208-gif

 

 

4. levél

 

Kedves Tulok Teréz!

 

Örömmel és tisztelettel tájékoztatom arról, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezete által rendezett párizsi klímacsúcs 2015. december 12-én eredményesen fejezte be munkáját.

Az elmúlt napok tárgyalássorozatának eredményei történelmi fordulópontot jelentenek a klímavédelemben. Ön azok közé tartozik, akik közel 200 000 honfitársunkkal együtt cselekvő kiállásukkal járultak hozzá ehhez a sikerhez. A Magyarországot képviselő delegáció vezetőjeként köszönöm Önnek ehhez nyújtott támogatását! Bízom benne, hogy ez a siker abban is újabb megerősítést jelent mindenkinek, aki csatlakozott az Élő Bolygónk kezdeményezéséhez, hogy van értelme a személyes kiállásnak, van értelme a közös cselekvésnek. Magam is úgy gondolom, hogy minden reményteli változásnak valójában az emberi hozzáállás a legfőbb forrása.

Mindaz, ami az elmúlt napokban 195 ország vezetőinek és küldöttségeinek részvételével történt Párizsban, sorsdöntő hatással lesz az emberiség jövőjére. Mégis tévedés lenne azt hinnünk, hogy végleg fellélegezhetünk, vagy azt, hogy a párizsi megállapodás bármiféle végállomást jelenthet a klímavédelemben. Épp ellenkezőleg, a klímacsúcs legfőbb eredménye, hogy immár bátran kijelenthetjük: a legnagyobb rosszat sikerült elkerülnünk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egyúttal a legnagyobb jót is elértük volna.

 

romantikus képek,szép szives kép,love,szép estét,szép szives kép ...


A mostani klíma megállapodás a jövő esélyét jelenti a ma élő és az utánunk jövő nemzedékek számára. Az esély valóra váltását szolgáló munka azonban most indul igazán. A klímacsúcsot övező széles körű társadalmi aktivitás példája azt bizonyítja, hogy jelentősége van minden jövőbe mutató gondolatnak és minden felelősségteljes cselekedetnek. A klímabarát technológiák forradalma ma még előttünk áll. De a technológiai megújulás mellett legalább ilyen fontos, ha nem fontosabb, hogy fejben és lélekben is készen álljunk mindarra, ami eredményessé teheti teremtett világunk védelméért folytatott személyes és közös erőfeszítéseinket.

Az Élő Bolygónk klímavoks gyűjtő fejezete 2015. december 10-én véget ért, a közösen megkezdett munkát azonban a jövőben is folytatni fogjuk. Amennyiben továbbra is szeretne kezdeményezésünk aktív részese maradni, Ön az alábbi gombra kattintva adhat felhatalmazást arra, hogy az Élő Bolygónk jelenleg közel kétszázezer fős klímavédelmi közösségének tagjaként online levelezőrendszerünkön keresztül 2016. január 1-jét követően is tájékoztatást kapjon tevékenységünkről.

 

FOLYTASSUK KÖZÖSEN A  MUNKÁT!

 

Amennyiben Ön nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, a jövőben nem lesz módom ebben a formában személyesen tájékoztatni Önt, mert a hatályos adatvédelmi rendelkezések előírásainak megfelelően a klímavoksolók adatbázisát 2015. december 31-éig megsemmisítjük.Végezetül engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam honlapunk új menüpontját, amely tartalmazza mindazon civil szervezetek, fesztiválok, iskolák, egyetemek, vallási közösségek, médiaplatformok, vállalatok, gazdasági szervezetek és szakmai szövetségek név szerinti felsorolását, amelyek csatlakoztak az Élő Bolygónk klímavédelmi kezdeményezéshez.Megköszönve a klímavédelemért nyújtott eddigi támogatását, áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánva

Tisztelettel üdvözli: Áder János


2015. december 15.

 

 

Víz alá ANIMÁLT GIF

 

5. levél

 

Kedves Tulok Teréz!

 

Köszönöm eddigi támogatását, és azt, hogy Ön is azok népes táborába tartozik, akik az Élő Bolygónk klímavédelmi akció lezárultát követően is a közös munka folytatása mellett döntöttek. Örömmel tájékoztatom, hogy az elmúlt hónapokban három fontos előrelépés történt a klímavédelem terén.

Április 22-én az ENSZ New York-i székházában megtisztelő kötelességemnek eleget téve – 175 ország képviselőjével közösen – aláírtam hazánk nevében a Párizsi Megállapodást. Így az Ön cselekvő támogatásának is köszönhetően megnyílt az út a párizsi klímacsúcson elért eredmények ratifikációja és a közösen elfogadott célok gyakorlati megvalósítása előtt.


Május 9-én kezdeményeztem az Országgyűlésben az egyezmény mielőbbi ratifikációját. A magyar parlament e heti döntésével egyhangúlag támogatta a Párizsi Megállapodást, aminek a kihirdetését a tegnapi napon elrendeltem. Magyarország az EU tagállamai közül elsőként foglalta törvénybe az egyezményt.

 

Téli kép-gif

A harmadik ügy, amelyről tájékoztatni szeretném Önt, a 2016-os Budapesti Víz Világtalálkozó megrendezése. Az elmúlt hónapok részben ezen esemény hazai és nemzetközi előkészítésével teltek. Ennek köszönhetően immár a találkozó honlapja is elérhető, amelyet szívesen ajánlok figyelmébe (www.budapestwatersummit.hu). Bízom benne, hogy az idei nemcsak az ENSZ-szel együttműködésben megvalósított 2013-as konferencia méltó folytatása lesz, hanem érdemi továbblépést is jelent majd a fenntartható fejlődést szolgáló gyakorlati megoldások minél szélesebb körű elterjesztésében. Ezúttal e cél érdekében adunk randevút a világ vízügyekkel foglalkozó politikai, üzleti, tudományos és pénzügyi döntéshozóinak Budapesten.


mobile9 Fórum> tűz és víz. Gyűjteménye képernyővédők Akela73 ...

 

Végezetül egy kéréssel fordulok Önhöz, amely közvetlenül kötődik a közös munka folytatását jelentő Élő Bolygónk kezdeményezéshez. Honlapunkat új tartalommal töltjük fel, és ennek fejlesztéséhez ezúton kérem az Ön véleményét és segítségét, így lehetőségünk nyílik rá, hogy az Ön igényeit és szempontjait is figyelembe vegyük.

Kérem, kattintson ide pár rövid kérdés megválaszolásáért.

Figyelmét és segítségét megköszönve tisztelettel üdvözli:

Áder János köztársasági elnök

 

Budapest 2016. május 27.


 

Klímánk védelmében!

 

Az élő bolygónk kezdeményezés.

 

 

 

 

ÉRTESÍTÉS

 

Az új klímaegyezménynek több komponensből kell felépülnie. Kulcseleme, hogy minden ország számára korlátozza majd a klímaváltozást okozó gázok kibocsátását. Az úgynevezett üvegházhatású gázok (köztük a szén-dioxid) kibocsátásának csökkentését a gazdagabb országoknak rögtön el kell kezdeniük, s a szegényebb államok némi türelmi idő után indulnának hasonló irányba. A megállapodás további kulcseleme egy pénzügyi alap feltöltése, amelyből fejlődő országok részesülhetnek a klímaváltozáshoz való alkalmazkodásuk támogatására. Várhatóan az egyezség része lesz a klímaváltozás megfékezését elősegítő nemzetközi technológiai együttműködés feltételeinek kidolgozása és elfogadása.

A kritikus szint felett gleccserek, tengerparti városok és szigetek tűnnének el, felgyorsulna növények és állatok kihalása, szélsőséges éghajlati viszonyok alakulnának ki, és súlyos járványok pusztítanának ott is, ahol ilyen egészségügyi kockázatokkal eddig nem kellett számolni. A párizsi klímamegállapodás az utolsó esély arra, hogy ezt a katasztrófát megelőzzük. Hat éve a világ vezetői Koppenhágában kísérletet tettek egy hasonló megegyezésre, de akkor kudarcot vallottak. Ha az idén nem sikerül egy egész világra kiterjedő egyezményt tető alá hozni, akkor az egyre inkább felgyorsuló globális felmelegedés visszafordíthatatlanná válik.

 

 

Sci Fi Lol GIF, Hallmark képeslapok

 

 

Kiotóban kialakított rendszer alkalmatlan a globális felmelegedés megfékezésére, ugyanis több mint 150 országot – köztük a világ három legnagyobb kibocsátójának számító Kínát, Egyesült Államokat és Indiát – nem kényszeríti károsanyag-kibocsátásuk visszafogására. A leendő párizsi megállapodás célja, hogy az ipari forradalomkor mért szinthez képest 2 Celsius fok alatt tartsa a légkör felmelegedésének mértékét. A tudóstársadalom szerint ugyanis ez az a mérték, amivel a felmelegedés hatásai még kezelhetők. A globális felmelegedés megfékezéséhez történelmi jelentőségű nemzetközi egyezmény megalkotására lesz szükség decemberben, a párizsi klímacsúcson. Csaknem 200 ország vezetői gyűlnek majd össze a francia fővárosban azért, hogy az ENSZ égisze alatt zajló klímatárgyalások keretében egy 2021-től érvényes szabályrendszert fogadjanak el a világ összes országa számára. A párizsi megállapodás a jelenleg érvényben lévő Kiotói Jegyzőkönyvet hivatott leváltani, amely csak fejlett ipari országok számára – azok közül sem mindegyikre – állapít meg klímavédelmi kötelezettséget.

 


 

 

6. levél

 

Tisztelt Tulok Teréz!

Az Élő Bolygónk Kezdeményezés nevében örömmel tájékoztatjuk, hogy november 28-30. között ismét megrendezésre kerül a Budapesti Víz Világtalálkozó, melynek informatív honlapját itt érheti el: www.budapestwatersummit.hu

Az idei világtalálkozóra a "víz összeköt" jelmondat jegyében a világ mintegy 111 országából érkeznek állami vezetőkből, tudósokból, üzletemeberekből, vízügyi szakemberekből álló delegációk.

Az év legjelentősebb hazai diplomáciai és szakmai eseményének fővédnöke Áder János köztársasági elnök, az ENSZ és a Világbank által felkért Vízügyi Elnöki Testület tagja.

Élő Bolygónk Kezdeményezés

 

2016. november 24.

 

Áder János köztársasági elnök

 

 

Képtalálat a következőre: „animációs vizes tájképek”

 

7. levél

 

Kedves Tulok Teréz!


Örömmel értesítem az Élő Bolygónk honlap megújulásáról.

Az új portál színes, tartalmas, naponta frissülő online szemleként működik az elmúlt szombat óta, segítséget nyújtva a hazai és nemzetközi klímahírek világában való eligazodáshoz.

Bizonyára emlékszik arra, hogy bő egy évvel ezelőtt online kérdőívben fordultunk az Élő Bolygónk közösség mindazon tagjaihoz, akik a 2015-ös párizsi klímacsúcs után a munka folytatására szavaztak.
A közel kilencezer kitöltött kérdőív komoly inspirációt nyújtott ahhoz, hogy az Élő Bolygónk online szemle megszülethessen.

Köszönöm Önnek, hogy személyes ügyének tartja a klímavédelem és a környezeti fenntarthatóság támogatását.
Bízom benne, hogy a www.elobolygonk.hu sokak számára nyújt majd érdekes napi olvasnivalót, megújuló reményt és kimeríthetetlen ismeretforrást.

Áldott karácsonyt és minden jóban bővelkedő új esztendőt kívánok Önnek!


Áder János

2017. december 20.

 8. levél.

 

 

KEDVES TULOK TERÉZ!

 

Az igazi változások mindig a szívekben és a fejekben kezdődnek. Hiszek abban, hogy a mind súlyosabb gondokkal, valamint az azokat kiváltó okokkal való kendőzetlen szembenézés és a már most is rendelkezésünkre álló számtalan megoldás megismerése  képessé tehet minket a jövőnket érő fenyegetések elkerülésére, az okos alkalmazkodásra.

 

Az Élő Bolygónk portál szellemiségével összhangban ezért indítottuk el azt a naponta folyamatosan frissülő online szemlét, amelyből nap mint nap ki-ki érdeklődési körének megfelelően tájékozódhat a fenntarthatóság kérdését érintő hírekről, érdekességekről, innovációkról.

 

Hétről hétre szívesen osztom meg Önnel, hogy számomra mi és miért volt a hét legfontosabb híre.

 

Megköszönve figyelmét tisztelettel üdvözli:

 

Áder János

 

2018. március 24.


Képtalálat a következőre: „animációs vizes tájképek”

 

 

14 MILLIÁRD FÁT ÜLTETTEK A GYEREKEK TÖBB MINT 130

 

ORSZÁGBAN

 

A cikk egy német fiatalemberről szól, aki még 9 (!) évesen indított el egy mozgalmat azért, hogy az általa nagyon szeretett jegesmedvéket megvédje a klímaváltozás káros hatásaitól. A fiatalember – cikkben idézett – mondatai nemcsak szívbemarkolóak, de közös felelősségünkre is figyelmeztetnek.

„A gyerekek tisztában vannak vele, hogy a felnőttek látják, milyen kihívásokkal állunk szemben, és mik lehetnek a megoldások. De nem értjük, miért nem cselekednek... A felnőttek többsége számára ez egy tudományos kérdés, a gyerekeknek viszont a túlélés kérdése.

A 21. század még az életünk része lesz.

 

9. levél

 

Kedves Tulok Teréz!

 

Véletlenül megalkották a mutáns enzimet, amely lebontja a műanyagot” – írja a Guardian. Az első gondolat, ami eszembe jutott: túl szép, hogy igaz legyen.

De mégis…

A tudósítás arról szól, hogy kutatók kikísérleteztek egy olyan enzimet, amely néhány nap alatt képes arra, hogy lebontsa a műanyagot, miközben a természetnek ugyanerre néhány száz évre van szüksége.

Bizakodjunk!

Tisztelettel:Áder János

2018. április 22.

 

 

10. levél.

 

Kedves Tulok Teréz!

Évek óta vita folyik arról, hogy a klímavédelemre elköltött források megtérülő befektetést jelentenek-e. Ezúttal a Stanford Egyetem egyik gazdasági elemzője tette közzé tanulmányát a Nature-ben.

Állítása: „…a klímavédelem mindenképp megtérülő befektetés, és minél szigorúbb, annál nagyobb haszonnal jár…”

(Forrás: A klímavédelem gazdaságilag is megtérülő befektetés, 2018. 06. 26. FAZ.net)

 

11. levél

 

Kedves tulok Teréz!


A KLÍMAVÉDELEM GAZDASÁGILAG IS MEGERŐLTETŐ

 

 

A HÉT HÍRE ÁDER JÁNOS AJÁNLÁSÁVAL 2018. 29. HÉT

 

Aggasztó a helyzet Szibériában.

Öt lényeges zöldtechnológia.

Lebomló műanyag

Vegetáriánus hús

Alacsony károsanyag-kibocsátással készülő ékszerek

Környezetbarát beton

Elektronikus papír

A World Ecenomic Forum két évvel ezelőtt ezt az öt újítást tekintette olyannak, amely kulcsfontosságú szerepet játszhat a Föld megóvásában.

Érdemes figyelemmel kísérnünk ezeknek az ötleteknek a jövőjét!

 


 

 

Kedves Teréz!

Köszönjük szépen, hogy megosztotta a versét velünk is!
Igazán tiszteletre méltó, hogy ilyen felelősen érez a Föld iránt! Őszintén hiszünk benne, hogy közös erővel valóban jobbá, élhetőbbé tehetjük ezt a bolygót!
Kedves Teréz, Jobb Veled a Világ!


Üdvözlettel:

Fesztbaum Éva

Boldogságóra program

2020. április 23.

 Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!