BejelentésTARKABARKA SZIVÁRVÁNYOK
Vers és mesevilág

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

 

 

NŐKRŐL NŐKNEK

 

Zrínyi Miklós ÁMK. és a Közművelődési Egyesület március 8-án a murakeresztúri művelődési házban fogadta a nőnapi program keretében a hölgyeket. A bejáratnál virággal kedveskedtek az egyesület férfi tagjai, Kocsis László és Papócsi László.

Az alkalomhoz illő műsort a Zhafira serdülő csoportjának hastánc bemutatója nyitotta. 

Ezt követte a helyi általános iskolás gyerekek és pedagógusaik által versben és prózában előadott nőnapi műsor. A vendég hölgyek ízelítőt kaptak a Takács László Irodalmi Kör női tagjainak verseiből, novelláiból. Természetesen ezen a napon a költők is hölgyek voltak, megjelenésükkel, személyes kisugárzásukkal tették e napot meghitté.

 

 

Találkozhattunk Csicsek Anna íróval, a Takács László Irodalmi Kör elnökével, Tulok Teréz író, költővel és M. Kovács Ildikóval.

 

 

Egy hölgykoszorú:

Csicsek Anna író, Kovácsné Solymos Gabriella festő, Tulok Teréz író együtt

 

Fotó: Kovácsné Deák Erzsébet, Kovácsné Solymos Gabriella Murakeresztúron tanító pedagógus kiállítását is ezen a napon nyitották meg. Grafikái, amfora képei és festményei sikeresek voltak.

A nőnapi műsort tombolával zárták, melyben Kovácsné Solymos Gabriella grafikáit ajánlotta fel.

 

Murakeresztúr

 

Kanizsa Újság 2011. március 15.

 

szerző: Kovácsné Deák Erzsébet

 

 

 

 

Animált fotó
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!